Home
Wij over onszelf
News
Service
Aanbod aan services
Werk
Contact
Zo vindt u ons
Sitemap

30 jaar geleden ooit begonnen als een van de eerste met  ATF2 en ATF3 mobiele autotelefoons als draagbare koffer en ook met de inbouw van vaste telefoons in de auto en met HF kits.

Toen kwamen al snel daarna de allereerste mobiele GSM  toestellen de zogenaamde koelkasten in de volksmond zo genoemd destijds.

En werd het al snel volledig gedigitaliseerd tot het huidige netwerk zoals we het nu kennen.

Rond dezelfde tijd ontwikkelde zich ook de eerste satellietontvangers met  Nederlandse zenders en ben ik hierin verder gegaan met de installatie en levering en plaatsing van schotelantennes.

Dit alles heb ik vanaf het prille begin tot heden meegemaakt en hierin gegroeid.

Toen waren er nog slechts 16 te ontvangen zenders op de ASTRA satelliet beschikbaar met o.a. RTL4 en Veronica die al snel gedecodeerd werden waar dan ook weer een decoder voor gekocht diende te worden.          Een markt die vanaf dat moment voortdurend in beweging was en uiteindelijk ook volledig gedigitaliseerd werd tegen de verwachtingen in bleek dit heel goed mogelijk.

Nog steeds in beweging maar de hobby gaat er zolangzamerhand volledig uit en is nagenoeg geheel  overgenomen door commerciele partijen en daardoor ook achter de betaaldecoder.

Toekomst lijkt tegenwoordig beperkt tot gebruik op camping, caravan of camper.

 

 

Satlink Electronics